fbpx

WAH!! SERONOKNYA DAPAT BUAT SENDIRI
KUDAPAN CORNFLAKES,12 RESEPI PULAK TU
RANGUP! BERLEMAK! SANGAT SEDAP! PASTI MENGIGAU!

12 RESEPI LENGKAP! STEP BY STEP DIAJAR! JIMAT MASA, TENAGA DAN WANG ANDA!

Kelas Kudapan Cornflakes dapat bantu hampa macam mana nak buat Cornflakes yang sedap, unik dan tak jemu.

Dalam kelas ni jugak, CikDyg ajar 12 jenis perisa daripada Cornflakes. Ada pedas, manis, masin dan macam-macam lagi tau.

Sangat-sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis dan program. Sangat best!

12 Resepi
Kudapan Cornflakes

Dalam Kelas PJJ Kudapan Cornflakes ni, CikDyg akan ajar 12 Jenis Resepi Cornflakes pelbagai perisa. Ada pedas,manis, lemak. Memang semua resepi ni sedap-sedap tau.

CikDyg akan ajar lengkap setiap resepi ni step by step supaya hampa mudah nak ikut dan buat.

Jom tengok semua resepi Kudapan Cornflakes yang akan diajar di bawah

Chicken Cornflakes
Tom Yam Cornflakes
Nutella Cornflakes
Ikan Bilis Cornflakes
Spicy Seaweed Cornflakes
Sira Sambal Cornflakes
Biscoff Cornflakes
Aglio Olio Cornflakes
Gula Melaka Cornflakes
Spicy Ceezy Cornflakes
Oreo Cornflakes
Salted Egg Cornflakes

Modul Yang Akan Dipelajari Di Dalam Kelas

Slot adalah terhad. Sekiranya kuota telah dipenuhi, yuran akan dinaikkan.

APA KELEBIHAN KELAS KUDAPAN CORNFLAKES NI ?

Setiap resepi di dalam Kelas Kudapan ini telah melalui fasa RND daripada CIkDyg dan team supaya hasil kelas yang dikeluarkan memenuhi kehendak dan permintaan daripada peserta.

24 Jam kelas dibuka

Ini merupakan kelebihan kelas online di mana hampa boleh belajar bila-bila masa sahaja. Sekiranya tidak sempat hari ini, boleh buat waktu cuti.

bahan-bahan mudah dicari

Bahan- bahan yang digunakan bagi membuat Cornflake ini mudah untuk didapati. Kalau hampa duduk luar bandar pon boleh cari dekat kedai-kedai runcit.

kelas sepanjang hayat

Yuran hanya perlu dibayar sekali sahaja dan hampa boleh belajar sampai bila-bila.

video penerangan lengkap

Setiap resepi mempunyai video sendiri. jadi mudah untukhampa belajar. kalau hampa nak buat Tom Yam cornflakes, cari sahaja resepi tersbut dan klik video. Mudah kan?

Gambar marketing

Jangan risau. Jika hampa nak buat untuk berniaga, CikDyg sediakan sekali gambar-gambar yang cantik kalau hampa nak promote. Best kan.

Alhamdulillah,setap hari jumlah peserta yang nak belajar buat Kudapan Cornflakes ni semakin meningkat.

Cepat-cepat join & buat cornflakes ni sendiri dekat rumah

Jom tengok Testimoni Peserta-Peserta Yang Dah Buat Kudapan Cornflakes ni

Jangan tunggu-tunggu lagi. Jom masuk kelas dengan yuran yang sangat berbaloi

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang ‘Love’ ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di pasar-pasar, program-program dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

Tengok Lagi Testimoni Peserta Yang Dah Buat

Amacam!!Menarik Kan! Mesti Tak Sabar Nak Buat Kan! Tengok kat bawah, CikDyg nak bagi OFFER MELELEH untuk hampa kalau join hari ni.

PENDAFTARAN PADA HARI INI!

Sapa yang mendapatkan PAKEJ LENGKAP akan dapat 2 KELAS ISTIMEWA yang best sangat. 

2 Kelas ni kalau hampa masuk dan buat, memang berbaloi baloi!

PAKEJ LENGKAP

12 Resepi Kudapan Cornflakes (Bernilai RM199)

12 Resepi Konjac Jelly (Bernilai RM149)

Tudia!Tudia!Tudia! Bukan biasa-biasa Resepi dalam Pakej Lengkap ni. Memang lengkap majlis hampa kalau ada dua-dua resepi ni nanti. 

Bukan saja hari raya, tapi semua resepi ni sangat sesuai tak kira raya atau hari biasa.

PILIH PAKEJ DI BAWAH & KLIK DAFTAR SEKARANG!

KELAS ONLINE KUDAPAN CORNFLAKES & KONJAC JELLY

RM100 / Seumur Hidup

KELAS ONLINE KUDAPAN CORNFLAKES

RM80 / Seumur Hidup

FAQ

Soalan Yang Sering Ditanya

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Featured” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 12 Resepi Kudapan Cornflakes.

Ada Soalan / Perlukan Bantuan?

Whatsapp Customer Service

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. https://easybakelab.com/ is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Shopping Cart