fbpx

Teknik Rahsia Macam Mana Nak Buat Dessert Yang Sedap

TERINGIN NAK BUAT DESSERT YANG SEDAP & MUDAH NAK BUAT.
28 RESEPI ASIAN DESSERT
SEDAP! BERLEMAK!

10 RESEPI PANNA COTTA! 12 RESEPI POKET DORAEMON! 6 RESEPI FRUIT SALAD PUDDING! STEP BY STEP DIAJAR! JIMAT MASA, TENAGA DAN WANG ANDA!

Berita baik untuk hampa sebab kali ni CikDyg gabungkan 28 Jenis Resepi Dessert di dalam 1 Kelas. Hampa akan dapat buat macam-macam jenis Dessert dan yang pasti semua dessert ni antara yang popular dekat negara kita ni tau

Kelas Ini Sangat Sesuai Untuk Anda

Newbie Bakers

Jangan risau sekiranya anda baru nak belajar memasak atau baking. Kelas ni sangat sesuai untuk anda sebab dalam kelas ni CIkDyg ajar Step By Step untuk setiap resepi. Mudah saja nak ikut.

Suri Rumah

Istimewa untuk suri rumah. Lepas ni dah tak payah pening lagi nak buat dessert apa kalau tetamu mai. Buat je Asian Dessert ni. Nak buat mudah, bahan-bahan mudah dicari.

Tambah Pendapatan

Kalau hampa nak cuba cari pendapatan tambahan. Hampa boleh try jual Asian Dessert ni. Macam contoh Panna Cotta. Senang nak letak dekat kedai sebab Panna Cotta ni selalunya dalam bekas.

CikDyg akan bongkarkan Teknik yang Betul untuk buat 28 Jenis Resepi Asian Dessert. Jom tengok 28 Resepi yang akan dipelajari.

10 Resepi Panna Cotta
12 Resepi Poket Doraemon
6 Resepi Fruit Salad Pudding

Wah!! 28 Resepi Dessert CikDyg ajar tau! Sangat bertuah sapa yang masuk kelas ni.

Semua Resepi Ini Digabungkan di dalam 1 Kelas. Sangat-sangat berbaloi!

Slot adalah terhad. Sekiranya kuota telah dipenuhi, yuran akan dinaikkan.

APA KELEBIHAN JOIN KELAS ASIAN DESSERT NI ?

Setiap resepi di dalam Kelas Asian Dessert ini telah melalui fasa RND daripada CIkDyg dan team supaya hasil kelas yang dikeluarkan memenuhi kehendak dan permintaan daripada peserta.

24 Jam kelas dibuka

Ini merupakan kelebihan kelas online di mana hampa boleh belajar bila-bila masa sahaja. Sekiranya tidak sempat hari ini, boleh buat waktu cuti.

bahan-bahan mudah dicari

Bahan- bahan yang digunakan bagi membuat Cornflake ini mudah untuk didapati. Kalau hampa duduk luar bandarpon boleh cari dekat kedai-kedai runcit.

kelas sepanjang hayat

Yuran hanya perlu dibayar sekali sahaja dan hampa boleh belajar sampai bila-bila.

video penerangan lengkap

Setiap resepi mempunyai video sendiri. jadi mudah untukhampa belajar. kalau hampa nak buat Tom Yam cornflakes, cari sahaja resepi tersbut dan klik video. Mudah kan?

Gambar marketing

Jangan risau. Jika hampa nak buat untuk berniaga, CikDyg sediakan sekali gambar-gambar yang cantik kalau hampa nak promote. Best kan.

Jom tengok Testimoni Peserta-Peserta Yang Dah Buat Asian Dessert ni

Jangan tunggu-tunggu lagi. Jom masuk kelas dengan yuran yang sangat berbaloi

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang ‘Love’ ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di pasar-pasar, program-program dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

Untuk penyertaan kali ni, CikDyg nak bagi macam-macam BONUS untuk hampa.

Bonus ni CikDyg untuk semua yang sertai Kelas Online Asian Dessert (28 Resepi). Bonus yang sangat bernilai.

BONUS 1 : PJJ JAPANESE CUTIE TART

(Bernilai RM79)

Salah satu tart kegemaran CikDyg. Sangat berlemak dan sangat cute. Ni kalau buat untuk anak-anak, mesti tak cukup.

Bonus ni CikDyg bagi secara percuma. CikDyg ajar satu persatu macam mana nak buat. Sangat puas hati sapa yang grab join kelas cepat-cepat. Tak tau berapa lama resepi ni CikDyg nak bagi. Dah cukup kuota rasanya tak dapat dah bonus ni.

BONUS 2 : Ebook 10 Resep Nasi Goreng Mudah & Sedap

(Bernilai RM59)

Dalam Ebook ni, hampa akan belajar 10 Resepi Lengkap Nasi Goreng Feveret, yang selalu CikDyg buat. Ebook ni lengkap tau dengan gambar step by step. 

Bahan-bahan pon CikDyg bagi dengan sukatan yang betul. Haa. Bukan ebook biasa2 je ni.

Lepas ni, kalau anak-anak nak nasi goreng, hampa dah buat sendiri je dekat rumah. Macam-macam jenis nasi goreng pulak tu CikDyg bagi.

Sangat berbaloi.

Jom Tengok lagi feedback dari peserta yang dah join kelas Asian Dessert ni.

Jadi berapa yuran nak join dan dapatkan semua bonus ni?

Terus terang CikDyg nak habaq mai, kalau kira la semua 28 Resepi yangCikDyg ajar, tambah lagi Bonus2 yang CikDyg bagi, CikDyg rasa mau dek 300-400.

Tapi...Hanya untuk pendaftaran kali ni, CIkDyg nak bagi Yuran Promosi han

Bukan RM250

Bukan RM200

Bukan RM150

Tapi hanya RM80 SAHAJA..

FAQ

Soalan Yang Sering Ditanya

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Featured” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 28 Resepi Asian Dessert.

Ada Soalan / Perlukan Bantuan?

Whatsapp Customer Service

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. https://caracikdayang.com/ is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.